På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Om dina glasögon har skadats...

  • Leta reda på inköpskvitto, orderbekräftelse eller garantibevis som visar inköpsdatum, pris och var glasögonen är köpta.
  • Be din optiker om ett skriftligt utlåtande med uppgift om vad det kostar att laga glasögonen. Går det inte att laga dem vill vi att optikern ska beskriva varför och vad likvärdiga glasögon kostar idag.
  • Fyll i skadeanmälan (pdf) och beskriv händelseförloppet så tydligt du kan. Välj Allriskskada som typ av skada. Om du inte kan fylla i blanketten i din webbläsare, prova en annan webbläsare eller öppna filen i en pdf-läsare – installera en pdf-läsare gratis.
  • Skicka skadeblanketten, optikerns utlåtande och bild på kvitto eller liknande till civilskador@ica.se. Glöm inte att ange ditt försäkringsnummer eller försäkringstagarens personnummer i rubriken på mejlet!

Om dina glasögon har blivit stulna eller försvunnit...

  • Gör en polisanmälan och fyll i Polisens godsbeskrivning.
  • Leta reda på inköpskvitto, orderbekräftelse eller garantibevis som visar inköpsdatum, pris och var glasögonen är köpta.
  • Fyll i skadeanmälan (pdf) och beskriv händelseförloppet så tydligt du kan. Om du inte kan fylla i blanketten i din webbläsare, prova en annan webbläsare eller öppna filen i en pdf-läsare – installera en pdf-läsare gratis.
  • Skicka skadeanmälan, bild på kvitto eller liknande och polisanmälan med godsbeskrivning där alla uppgifter om glasögonen finns med till civilskador@ica.se. Glöm inte att ange ditt försäkringsnummer eller försäkringstagarens personnummer i rubriken på mejlet!

Besök oss på Facebook

Om du har en fråga om våra produkter, så svarar vi på frågor via Facebook alla dagar kl 8-22.

› Till ICA Försäkring på Facebook

Behöver du hjälp med skadeanmälan?

Block och mobilRing 033-435 98 00
vardagar 8-16 så hjälper vi dig.

I händelse av skada

Glöm inte att spara kvitton på alla utlägg som du vill ha ersättning för.