Tre viktiga försäkringar

Välj ICA Försäkring, så får du bra och prisvärda försäkringar.

Hos oss på ICA Försäkring får du bra och prisvärda försäkringar. Det är därför vi är Sveriges snabbast växande försäkringsbolag för konsumenter. 

Här har vi samlat information om hem-, bil- och olycksfallsförsäkring på flera olika språk för att du enkelt ska kunna hitta rätt försäkring för dig. Förutom svenska finns informationen även på...

Hemförsäkring

Ska du bara ha en enda försäkring är det sannolikt en hemförsäkring du ska välja. Det är en grundläggande försäkring för familjen som innehåller flera viktiga delar. Den skyddar bland annat ditt hem, dina saker och alla som bor där när ni är ute och reser. Exempelvis har du nytta av en hemförsäkring vid inbrott, cykelstöld, rättstvist och sjukdom/olycksfall utomlands. ICAs hemförsäkring har det bästa grundskyddet av alla, enligt Konsumenternas.se

Se ditt pris och köp direkt online

Bilförsäkring

Har du en bil måste du ha en bilförsäkring enligt lag. Du kan välja mellan tre nivåer; trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Hos oss på ICA kan du känna dig trygg att kostnaden inte ökar, vi har fast pris på våra bilförsäkringar. Det betyder att om du inte har en skada så lovar vi att inte höjda priset, i upp till fem år. Bra va?

› Se ditt pris och köp direkt online

Olycksfallsförsäkring

För att skydda alla personerna i familjen ekonomiskt är det klokt att välja en olycksfallsförsäkring för hela familjen. Det betyder att du kan få ersättning för till exempel förstörda kläder, tandskador eller funktionsnedsättning om du råkar ut för en plötslig olycka. Gäller dygnet runt i hela världen. Hos oss får du ett extra förmånligt pris när du försäkrar hela familjen.

› Se ditt pris och köp direkt online