Dags att uppgradera hemförsäkringen?

När du slutar plugga och börjar jobba är det dags att byta från Hemförsäkring student mot en hel hemförsäkring. Då har du bättre skydd när du skaffar större boende med fler prylar. Och om det är dags att starta familj kan du enkelt lägga till barn som medförsäkrade.

Detta får du när du byter till ordinarie hemförsäkring

Lösöret försäkrat upp till 1.000.000 kr

Det är en viktig skillnad mot studenthemförsäkringen, där lösöret är försäkrat upp till max 200.000 kr för dig som bor ensam eller 300.000 kr om ni är två.

Drulleförsäkring upp till 100.000 kr

Denna del av försäkringen kallas också Allrisk och är ibland ett tillval. I ICAs hemförsäkring ingår drulle upp till högst 100.000 kr. Studentförsäkringen har maxbeloppet 30.000 kr.

Skydd för saker du tar med dig

Blir du av med prylar som du har med dig utanför bostaden, allt från dator till kamera, kan du få upp till sammanlagt 50.000 kr i ersättning, eller upp till 100.000 kr om du har Pluspaketet. I studentförsäkringen gäller max 30.000 kr.

Mer som ingår i ICAs hemförsäkring

  • 60 dagars reseskydd
  • cykel ersätts upp till 50.000 kr
  • ersättning för skada vid fel på hushållsmaskiner
  • ersättning för barnvagn till fullvärde i upp till två år
  • krisförsäkring
  • hjälp vid ID-stöld
  • rättskydd

Så uppgraderar du hemförsäkringen

Vi hjälper dig att uppgradera till hel hemförsäkring. Ring våra försäkringsrådgivare på 033-47 47 90, vardagar 8–17.30. Vill du hellre bli uppringd, boka tid här:

Ja, jag vill bli uppringd!

Laptop och kaffekopp

Hemförsäkring

Bo tryggare med ICAs hemförsäkring

Med ICA Försäkrings hemförsäkring har du ett bra skydd om olyckan skulle vara framme. Vi har flera olika typer av hemförsäkringar: hyresrätt och bostadsrätt, hus och villa, fritidshus samt student.

› Hemförsäkring för olika typer av bostäder