Välj ICA Försäkring och få bonus på ICA

Alla kunder är värdefulla för oss och speciellt du som är stammis på ICA. Därför får du stammispoäng på hela försäkrings­beloppet när du har någon av våra försäkringar.

Flera anledningar att välja ICA Försäkring:

  • bra försäkringar med schyssta villkor
  • högt betyg på konsumenternas.se
  • stammispoäng på hela försäkringskostnaden
  • Sveriges snabbast växande försäkringsbolag för privatpersoner

Så funkar stammispoängen på försäkring

När du har någon av ICA Försäkrings försäkringar får du stammispoäng på hela försäkringskostnaden. Det betyder att du kan få mer mat för pengarna när du handlar på ICA. Läs mer om stammispoäng och bonus på ICA.

Exempel

Du köper ICAs bilförsäkring och din premie blir 500 kronor per månad. Varje gång din månadskostnad dras läggs 500 stammispoäng till på ditt ICA-konto, precis på samma sätt som när du handlar i ICA-butiken. På ett år får du då 6 000 stammispoäng in på ICA-kontot, vilket betyder 60 kronor mer att handla för.

 

Samma sak gäller för alla ICAs försäkringar. Ju fler försäkringar du har hos oss, desto mer kan du få tillbaka i bonus – helt enkelt!

Om du inte har ett stammiskonto idag kan du ansöka om ett stammiskort eller något av ICA Bankens kort. Du kan också från och den 1 februari 2020 koppla ditt bankkort som du har i en annan bank till stammis hos ICA för att börja samla stammispoäng genom dina försäkringar hos oss.

Extra bonus på reseförsäkring

Ska du ut och resa? Varje gång du köper en reseförsäkring från ICA för minst 300 kronor får du 10 000 extra bonuspoäng (motsvarar 100 kronor) insatta på ditt stammiskonto. 

Topprankade försäkringar

Vi strävar efter att ha prisvärda försäkringar med mycket innehåll, alltså med bra och generösa villkor för dig som kund. Detta är något som vi lyckats bra med och Konsumenternas Försäkringsbyrå rankar flera av våra försäkringar högt.

Jämför själv på konsumenternas.se. Hos oss ska du känna dig trygg!

*Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken, varor från Systembolaget, samt speltjänster och i villkoren angivna produkter är undantagna från bonusgrundande köp. På Apotek Hjärtat är receptbelagda produkter undantagna från bonusgrundande köp.

Vadå stammis på ICA?

Om du har något av ICAs kort är du stammis på ICA. Har du inte det, kan du idag koppla de flesta bankers kort till stammis. Som stammis samlar du stammispoäng* på allt från mat, apoteksvaror och försäkringar, samt erbjudanden från samarbetspartners. Dessa kan sedan omvandlas till bonus, som du kan använda på ICA och Apotek Hjärtat.

Mer om stammis hos ICA

Vad sägs om att vi ringer dig?

Vi kan kontakta dig för en försäkringsgenomgång och se till att du är rätt försäkrad eller hjälpa dig att räkna fram ett pris på en ny försäkring.

› Fyll i dina kontaktuppgifter här