Djurförsäkring för din hund och katt

Fria digitala veterinärbesök
Medicin och rehab ingår alltid
Fri flytträtt

Träffa en veterinär online – utan extra kostnad

I ICAs hundförsäkring och kattförsäkring ingår fria veterinärbesök på den digitala veterinärkliniken FirstVet. Det betyder att du kan få rådgivning om kräkningar, diarré, klåda, hosta och nysningar samt problem med hud, ögon och öron. Du kan också få mediciner utskrivna. FirstVet har generösa öppettider på både vardagar och helger. Läs mer om hur ett veterinärbesök online går till.

Hundförsäkring

En riktigt bra hundförsäkring till ett schysst pris

Kattförsäkring

Kostnadsfria digitala veterinärbesök ingår

Bra betyg för ICAs hundförsäkring i oberoende jämförelse

I en jämförelse av försäkringar för hundar som gjorts av Konsumenternas Försäkringsbyrå hamnar ICA Försäkrings hundförsäkring bland de högst rankade. I jämförelse med olika försäkringar med samma försäkringsbelopp ligger vår försäkring för hundar i topp. Särskilt gott betyg får vår försäkring gällande särskilda begränsningar i villkoren. Det är behandlingar och annat som kan vara undantaget i vissa djurförsäkringar och bli kostsamma för djurägare, till exempel MR- och CT-röntgen, rehabilitering, medicin och dolda fel.

Vårt mål har ända från start varit att erbjuda en djurförsäkring som är tydlig och enkel att förstå, med så få undantag och begränsningar som möjligt. En prisvärd och klok försäkring, helt enkelt!