På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår

Djurförsäkring för din hund och katt

Fria digitala veterinärbesök
Ingen karenstid
Fri flytträtt

Träffa en veterinär online – utan extra kostnad

I ICAs hundförsäkring och kattförsäkring ingår fria veterinärbesök på den digitala veterinärkliniken FirstVet. Det betyder att du kan få rådgivning om kräkningar, diarré, klåda, hosta och nysningar samt problem med hud, ögon och öron. Du kan också få mediciner utskrivna. FirstVet har generösa öppettider på både vardagar och helger. Läs mer om hur ett veterinärbesök online går till.

Hundförsäkring

En riktigt bra hundförsäkring till ett schysst pris

Kattförsäkring

Kostnadsfria digitala veterinärbesök ingår

Bra betyg för ICAs hundförsäkring i oberoende jämförelse

I en jämförelse av hundförsäkringar som gjorts av Konsumenternas Försäkringsbyrå hamnar ICA Försäkrings hundförsäkring bland de högst rankade. Jämför man olika försäkringar med samma försäkringsbelopp ligger vår hundförsäkring i topp. Ett område där ICAs hundförsäkring får särskilt gott betyg är särskilda begränsningar i villkoren. Att man tar upp dessa undantag i jämförelsen är viktigt, eftersom de kan bli kostsamma för en djurägare. Exempel på behandlingar och annat som kan vara undantaget i vissa djurförsäkringar är MR- och CT-röntgen, rehabilitering, medicin, karens och dolda fel.

Vårt mål har ända från start varit att erbjuda en djurförsäkring som är tydlig och enkel att förstå, med så få undantag och begränsningar som möjligt. En prisvärd och klok försäkring, helt enkelt!