Djurförsäkring för ditt husdjur

Fria digitala veterinärbesök
Medicin och rehab ingår alltid
Fri flytträtt

Vårt samarbete med Svedea kommer att avslutas den 1 oktober, och kort därefter lanserar vi en ny djurförsäkring i helt egen regi. 

Välkommen att läsa mer efter säljstart den 4 oktober! 

Veterinär online – utan extra kostnad

I ICAs hundförsäkring och kattförsäkring ingår fria veterinärbesök hos den digitala veterinärkliniken FirstVet. Där kan du få rådgivning om skador och sjukdomar som kräkningar, diarré, klåda, hosta och nysningar eller problem med hud, ögon och öron. FirstVet har generösa öppettider på både vardagar och helger. Läs mer om hur ett veterinärbesök online går till.

Hundförsäkring

En riktigt bra hundförsäkring till ett schysst pris

Kattförsäkring

Kostnadsfria digitala veterinärbesök ingår

Byta djurförsäkring

Funderar du på att byta djurförsäkring till vår? Då är det bra att veta att du slipper karens. Ditt husdjur är alltså försäkrat från första dagen när du byter till vår djurförsäkring.

Djurförsäkring pris

Priset på djurförsäkringen beror bland annat på ditt husdjurs ras, ålder och kön. Du kan också påverka ditt pris själv när du väljer veterinärvårdsbelopp och självrisk. Ditt pris ser du när du fyllt i uppgifter om ditt djur och vilka belopp du valt.

Tydlig och enkel djurförsäkring

Vårt mål har ända från start varit att erbjuda en djurförsäkring som är tydlig och enkel att förstå, med så få undantag och begränsningar som möjligt. En prisvärd och klok försäkring, helt enkelt!

Extra ICA-bonus

Vi vill belöna dig som är en trogen ICA-kund! Du som är stammis på ICA får förutom stammispoäng på hela försäkringskostnaden även en extra bonusutbetalning i januari varje år på upp till 500 kronor om du har tre eller fler försäkringar hos oss. Läs mer om hur samlingsbonus och bonus på ICA Försäkring funkar.