Personförsäkringar

Hos oss hittar du personförsäkringar för olycksfall, graviditet och barn men också prisvärda reseförsäkringar för olika typer av äventyr – allt från utbytesterminen till jordenrunt-resan. Hitta den bästa personförsäkringen för just dina behov.

Olycksfallsförsäkring

Just nu – 250 kronor i extra bonus på ICA

Skydd dygnet runt – en trygghet om olyckan är framme. Köp vår olycksfallsförsäkring mellan den 10 och 30 juni så får du 250 kr i extra bonus på ICA.*

*) Bonusen laddas automatiskt på ditt stammiskonto och utbetalningen sker cirka 14 dagar efter att försäkringen är betald och gällande. Kampanjen gäller endast nya kunder som inte haft en olycksfallsförsäkring hos ICA Försäkring de senaste 12 månaderna.

Vad är en personförsäkring?

En personförsäkring är en försäkring där du som person står i fokus. Det kan handla om skydd i samband med olycksfall eller sjukdom, men också när saker händer på resan som ställer till problem.

Vilken personförsäkring ska man ha?

Den bästa personförsäkringen är den som passar dina behov, i den fas du är just nu. En olycksfallsförsäkring kan du ha nytta av genom hela livet, medan en reseförsäkring är en trygg personförsäkring att ha just på resan. Gravidförsäkring och barnförsäkring gör föräldraskapet och barnens uppväxt lite mindre oroligt.

En livförsäkring kan vara bra för dig som delar ditt liv och din ekonomi med någon, som skulle få det ekonomiskt svårt om något hände dig. Försäkringen ger ersättning till dina närmaste om du skulle dö innan du fyllt 75 år.

Bonus på ICA Försäkring

Förutom riktigt bra försäkringar med schyssta villkor får du bland annat bonus på försäkringskostnaden och möjlighet till samlingsbonus. Det innebär att du får en extra bonusutbetalning i januari, varje år om du har tre eller fler försäkringar hos oss på upp till 500 kronor

Läs mer om hur bonus funkar hos oss

Olycksfallsförsäkring

– Skydd dygnet runt utan självrisk för dig och din familj

Reseförsäkring

– Välj en av våra fem försäkringar med extra trygghet för korta och långa resor

Barnförsäkring

– En av Sveriges bästa barnförsäkringar.

Gravidförsäkring

– Kostnadsfritt grundskydd från gravidvecka 22

Livförsäkring

– Trygghet för dina närmaste om något händer dig

Bolåneskydd

- Kan hjälpa dig med boendekostnaden om du blir sjuk eller arbetslös