ICA Försäkring – ett bra val

Hos oss får du mer än bara riktigt bra försäkringar. Det ska kännas bra i magen, helt enkelt.

Flera anledningar att välja ICA Försäkring:

  • Bra försäkringar med schyssta villkor
  • Topprankade försäkringar enligt konsumenternas oberoende jämförelse
  • Stammispoäng på hela försäkringskostnaden
  • Samlingsbonus för dig med tre försäkringar eller fler
  • Rekommenderat företag enligt reco.se

Topprankade försäkringar

Vi strävar efter att ha prisvärda försäkringar med mycket innehåll, alltså med bra och generösa villkor för dig som kund. Detta är något som vi lyckats bra med och Konsumenternas Försäkringsbyrå topprankar flera av våra försäkringar, vilket vi är stolta över.

Hos oss kan du försäkra allt från hemmet, bilen och mopeden till ditt husdjur, dig själv, båten och mer. Du slipper pruta utan får lägsta pris direkt, inga trassliga rabatt-trappor. Dessutom lönar det sig lite extra för dig som är kund hos oss och stammis på ICA. Då får du nämligen bonus på hela försäkringskostnaden, möjlighet till samlingsbonus och mycket mer. Läs mer om bonus på ICA Försäkring för att se alla härliga fördelar:

Bonus på ICA Försäkring

Stödsamtal via BlueCall ingår

Du som har någon av våra försäkringar har tillgång till tre stödsamtal per år via vår samarbetspartner BlueCall. Genom appen BlueCall kan du chatta eller prata med en terapeut om allt från att få ihop livspusslet och få tillbaka balansen i livet till att hantera stress eller oro. Inga samtalsämnen är för stora eller för små. Du kan läsa mer om hur BlueCall funkar här

För att använda dig av BlueCalls samtalsstöd loggar du in på Mina sidor och går till din försäkring. Där väljer du "Samtalsstöd via BlueCall".

Är du rätt försäkrad?

Det är inte alltid enkelt att veta vilka försäkringar som passar dig bäst. För att se till att du är rätt försäkrad kan du alltid kontakta oss för en försäkringsgenomgång. Då går vi igenom vilka försäkringar du har, vilka du kan tänkas behöva och ser till att du varken är under- eller dubbelförsäkrad. Vi kan också hjälpa dig att räkna fram ett pris på en ny försäkring, svara på frågor eller andra funderingar du kan ha. Välkommen att boka en försäkringsgenomgång med oss!

Jag vill ha en försäkringsgenomgång

Jämför själv på konsumenternas.se. Hos oss ska du känna dig trygg!

*Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken, varor från Systembolaget, samt speltjänster och i villkoren angivna produkter är undantagna från bonusgrundande köp. På Apotek Hjärtat är receptbelagda produkter undantagna från bonusgrundande köp.

 

Vadå stammis på ICA?

Om du har något av ICAs kort är du stammis på ICA. Har du inte det, kan du idag koppla de flesta bankers kort till stammis. Som stammis samlar du stammispoäng* på allt från mat, apoteksvaror och försäkringar, samt erbjudanden från samarbetspartners. Dessa kan sedan omvandlas till bonus, som du kan använda på ICA och Apotek Hjärtat.

Mer om stammis hos ICA

Jämför dina försäkringar med våra

Få koll på dina försäkringar och jämför pris och villkor med våra.