Bonus på ICA Försäkring

Förutom riktigt bra och prisvärda försäkringar vill vi på ICA Försäkring ge dig som är stammis lite mer.

Som kund hos oss får du inte bara bra försäkringar med schyssta villkor. Du får även bonus på försäkringskostnaden och möjlighet till samlingsbonus. Dessutom kan du som köper försäkringar under en av årets många kampanjperioder få mellan 250-500 kronor i extra ICA-bonus. Och allt går att kombinera. Det ska löna sig att vara stammis, helt enkelt. 

Stammispoäng på försäkringskostnaden

Du som har någon av våra försäkringar får stammispoäng på hela försäkringskostnaden. Det betyder att du kan få mer mat för pengarna när du handlar på ICA. Du samlar helt enkelt bonuspoäng på precis samma sätt som när du handlar i din ICA-butik eller på Apotek Hjärtats fysiska butiker. Läs mer om stammispoäng och bonus på ICA. 

Exempel

Du köper en bilförsäkring av oss som kostar 500 kronor i månaden. Varje gång din månadskostnad dras får du 500 stammispoäng på ditt ICA-konto, precis som när du handlar i ICA-butiken. På ett år får du då 6 000 stammispoäng in på stammiskontot.

 
Samma sak gäller för alla våra försäkringar. Ju fler försäkringar du har hos oss, desto mer kan du få tillbaka i bonus.

Samlingsbonus

När du samlar dina försäkringar hos oss kan du dessutom få en extra bonusutbetalning i januari varje år – på upp till 500 kronor. Så funkar det:

  • Tre försäkringar - 300 kronor i extra ICA-bonus
  • Fyra försäkringar eller fler - 500 kronor i extra ICA-bonus

Det gäller för alla som har tre eller fler gällande försäkringar den 31/12 varje år, och innefattar det samlade antalet försäkringar i hela hushållet (exklusive fristående reseförsäkring). Det betyder att om du exempelvis står på två försäkringar och din sambo på två andra, räknar vi ihop antalet försäkringar på samma adress. Tillsammans har ni då fyra aktiva försäkringar vilket ger er 500 kronor i januari.

OBS! Försäkringarna behöver vara aktiva, alltså betalda och gällande vid årsskiftet, för att du ska kvalificeras för samlingsbonusen. Första utbetalningen sker i januari 2024. 

Alltid 500 kronor i bonus när du försäkrar barn under tre år

Om du köper vår barnförsäkring innan barnet har fyllt tre år får du som är stammis på ICA 500 kronor i extra bonus att handla för. Men hos oss får du inte bara bonus utan faktiskt Sveriges bästa barnförsäkring som går att köpa på marknaden enligt Konsumenteras Försäkringsbyrås jämförelse

Bo med ro – erbjudande för dig som är bolånekund

Skaffa dig ett komplett skydd för både dig och ditt hem. Som bolånekund hos ICA Banken har vi extra bra erbjudanden på utvalda produkter som passar för dig och ditt hem. Du får bland annat:

  • 2 första månaderna kostnadsfritt på både hem-, hus- och fritidshusförsäkring
  • 250 kronor i extra bonus på livförsäkring
  • 250 kronor i extra bonus på bolåneskydd

När du har skaffat bolån hos ICA Banken får du tillgång till erbjudandet.

Dubbel bonus som stammis

Du som är stammis och kund hos ICA Banken kan dubbla dina stammispoäng när du handlar på ICA och i Apotek Hjärtats butiker med ICA Bankens bankkort eller kreditkort. För att få dubbel bonus behöver du, förutom att vara stammis, uppfylla något av följande hos ICA Banken:

Läs mer om dubbel bonus här.

Inte stammis?

Det blir du enkelt och kostnadsfritt.

› Bli stammis på ICA här

*Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken, varor från Systembolaget, samt speltjänster och i villkoren angivna produkter är undantagna från bonusgrundande köp. På Apotek Hjärtat är receptbelagda produkter undantagna från bonusgrundande köp.

Vadå stammis på ICA?

Om du har något av ICAs kort är du stammis på ICA. Har du inte det, kan du idag koppla de flesta bankers kort till stammis. Som stammis samlar du stammispoäng* på allt från mat, apoteksvaror och försäkringar, samt erbjudanden från samarbetspartners. Dessa kan sedan omvandlas till bonus, som du kan använda på ICA och Apotek Hjärtat.

Mer om stammis hos ICA

Jämför dina försäkringar med våra

Få koll på dina försäkringar och jämför pris och villkor med våra.