På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-12-18

Så får du dubbel bonus på ICA

Kundvagn full med mat på ICA
Kundvagn full med mat på ICA

Att få bonus på all mat man handlar på ICA är en uppskattad förmån bland våra kunder. Vad många inte vet är att man enkelt kan få dubbel bonus.

Om du har något av ICAs bankkort och samtidigt lånar, sparar eller försäkrar hos oss får du automatiskt dubbel bonus på allt du handlar med ICA-bankkortet på ICA. Det betyder fler och större bonuscheckar att handla för. Om du redan har en försäkring hos oss är det bara välja ett av ICAs bankkort (från 25 kr/mån). Här kan du läsa mer och komma igång.

Har du redan dubbel bonus?

Det finns flera sätt att ta reda på om du redan får dubbel bonus. Du kan gå in på internetbanken, på ICA.se, i bankappen eller i ICA Handla-appen. Den totala bonusen ser du också på bonusbeskedet.

Vad gäller för gemensamt konto?

Är ni två som har var sitt ICA Bankkort kopplat till ett gemensamt ICA-konto räcker det att en av er har en försäkring för att ni båda ska få dubbel bonus när ni betalar med era bankkort på ICA.

Undantag

När du handlar på Apotek Hjärtat gäller inte dubbel bonus på köpet. Produkter som ICA-butiken är förmedlare av, till exempel vin eller receptbelagda mediciner, eller vissa andra varor, som tobak, lotter och biljetter, är helt undantagna från bonusgrundande köp och ger alltså ingen bonus alls.

Fler nyheter


Lekande barn i hemmet
Nyheter 2017-09-21

ICAs hemförsäkring billigast i GP:s undersökning

Det kan vara svårt att jämföra hemförsäkringar från olika försäkringsbolag, då villkor och innehåll ofta skiljer sig åt. I dagens Göteborgs Posten finns en bra artikel där de olika försäkringsbolagen fått räkna på pris för en hemförsäkring som innehåller reseskydd, allriskförsäkring och lösöresbelopp på en miljon kronor. Den billigaste hemförsäkringen för GP:s tvårumslägenhet i Göteborg är ICA Försäkrings Plus hem.

› Läs om undersökningen
Kvinna på sighseeing utomlands
Nyheter 2017-09-20

ICA Försäkrings reseskydd topprankat i jämförelse

Svenskarna reser mer än någonsin. Därför är det kanske inte så förvånande att just försäkringsskador under resor har ökat till att hamna överst, eller näst överst, på listan över de största skadetyperna inom hemförsäkring, mätt i utbetalda ersättningar. Det betyder också att reseskyddet i hemförsäkringen blivit allt viktigare.

› Mer om jämförelsen
Vy över Barcelona
Nyheter 2017-08-18

Terrordåd i Barcelona

Med anledning av händelserna i Barcelona vill vi ge information till dig som befinner dig i området eller planerar att resa dit.

› Läs mer