Extra bonus till dig som bor hos Victoriahem

Bor du hos Victoriahem? Då får du lite extra schyssta erbjudanden från oss.

Topprankade försäkringar

Du som bor hos Victoriahem får lite extra schyssta erbjudanden från oss. Nämligen 200 kronor i extra ICA-bonus när du köper hemförsäkring hyresrätt, och 250 kronor i extra ICA-bonus när du köper bilförsäkring. För att ta del av erbjudandet behöver du följa två enkla steg:

  1. vara stammis på ICA.
  2. använda länkarna på den här sidan när du köper försäkringen.

Inte stammis? Det ordnar du enkelt och gratis hos ica.se.

200 kronor i extra ICA-bonus när du köper hemförsäkring

hemförsäkring nyckelhål

Alla borde ha en riktigt bra hemförsäkring. Du som bor hos Victoriahem får 200 kr i extra ICA-bonus när du köper vår Hemförsäkring hyresrätt, om du är stammis. Med vår hyresrättsförsäkring får du ett omfattande skydd till ett schysst pris. Grundskyddet är till och med bäst av alla de hemförsäkringar som Konsumenternas Försäkringsbyrå har jämfört. Allt för att du ska kunna sova gott om natten.

Tänk på! Du behöver använda länken nedan för att ta del av erbjudandet. 

Läs mer och köp hemförsäkring

250 kronor i extra ICA-bonus när du köper bilförsäkring

Passa på att byta till en topprankad bilförsäkring, så får du som bor hos Victoriahem 250 kronor på köpet. Vår bilförsäkring ger din bil ett bra skydd till ett schysst pris. Ett pris som vi lovar att inte höja under de första fem åren, så länge du inte får någon skada. En helt rimlig prisutveckling, tycker vi.

Läs mer om allt som ingår när du försäkrar din bil, och vad du kan lägga till för att få ett ännubil2försäkring bättre skydd. 

Tänk på! Du behöver använda länken nedan för att ta del av erbjudandet. 

 > Läs mer och köp bilförsäkring