På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-09-21

ICAs hemförsäkring billigast i GP:s undersökning

Lekande barn i hemmet
Lekande barn i hemmet ICAs hemförsäkring ger lägsta priset för en hyrestvåa i Göteborg, enligt GP:s undersökning.

Det kan vara svårt att jämföra hemförsäkringar från olika försäkringsbolag, då villkor och innehåll ofta skiljer sig åt. I dagens Göteborgs Posten finns en bra artikel där de olika försäkringsbolagen fått räkna på pris för en hemförsäkring som innehåller reseskydd, allriskförsäkring och lösöresbelopp på en miljon kronor. Den billigaste hemförsäkringen för GP:s tvårumslägenhet i Göteborg är ICA Försäkrings Plus hem.

Prisskillnaden mot den dyraste hemförsäkringen i GP:s jämförelse är hela 2 580 kronor per år. Då ingår också nyvärde på hemelektronik i tre år, vilket är högre än medel. ICA ligger även bra till i prisjämförelsen för radhuset i GP:s exempel.

– När det gäller boendeförsäkring gör olika självrisker, omfattning och maxbelopp att det är svårt att jämföra försäkringar. En bra jämförelse kan verkligen underlätta för försäkringskunden. Så klart extra roligt för ICA Försäkring och våra kunder att produkten faller så väl ut i jämförelsen! säger Johan Nilsson, Produktansvarig Boendeförsäkring på ICA Försäkring.

Ett allmänt råd när du väljer hemförsäkring är att se på vad försäkringen innehåller och välja den som passar dig och din familj bäst. Till exempel är det viktigt att lösöresbeloppet ligger rätt, så att du inte riskerar att få för låg ersättning om något skulle hända med dina saker.

Läs mer om ICAs hem- och husförsäkringar.

Källa: gp.se

Fler nyheter


Kundvagn full med mat på ICA
Nyheter 2017-12-18

Så får du dubbel bonus på ICA

Att få bonus på all mat man handlar på ICA är en uppskattad förmån bland våra kunder. Vad många inte vet är att man enkelt kan få dubbel bonus.

› Så här kommer du igång
Kvinna på sighseeing utomlands
Nyheter 2017-09-20

ICA Försäkrings reseskydd topprankat i jämförelse

Svenskarna reser mer än någonsin. Därför är det kanske inte så förvånande att just försäkringsskador under resor har ökat till att hamna överst, eller näst överst, på listan över de största skadetyperna inom hemförsäkring, mätt i utbetalda ersättningar. Det betyder också att reseskyddet i hemförsäkringen blivit allt viktigare.

› Mer om jämförelsen
Vy över Barcelona
Nyheter 2017-08-18

Terrordåd i Barcelona

Med anledning av händelserna i Barcelona vill vi ge information till dig som befinner dig i området eller planerar att resa dit.

› Läs mer