På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-08-18

Terrordåd i Barcelona

Vy över Barcelona
Vy över Barcelona

Med anledning av händelserna i Barcelona vill vi ge information till dig som befinner dig i området eller planerar att resa dit.

Svenskar som befinner sig i Barcelona uppmanas att kontakta anhöriga och hålla sig uppdaterade om händelseutvecklingen. Följ Svenska ambassadens reseinformation, medierapporteringen och lokala myndigheters råd och anvisningar. Svenska ambassaden i Madrid lägger löpande upp information på svenska om utvecklingen i Barcelona.

För akut hjälp vid skada, kontakta SOS International på telefon +46 8 51 79 28 17.

Katastrofskyddet i din hemförsäkring hos ICA Försäkring täcker nödvändiga och skäliga merkostnader upp till 10 000 kr för hemresa till Sverige inom de närmsta dygnen om du måste avbryta din utlandsresa i förtid på grund av det inträffade terrordådet. Du kan då få ersättning för tidigare bokad hemresa.

Har du frågor kring hur katastrofskyddet fungerar eller hur försäkringen gäller i övrigt, ring oss på telefonnummer +46 33 435 98 00.


Fler nyheter


Kundvagn full med mat på ICA
Nyheter 2017-12-18

Så får du dubbel bonus på ICA

Att få bonus på all mat man handlar på ICA är en uppskattad förmån bland våra kunder. Vad många inte vet är att man enkelt kan få dubbel bonus.

› Så här kommer du igång
Lekande barn i hemmet
Nyheter 2017-09-21

ICAs hemförsäkring billigast i GP:s undersökning

Det kan vara svårt att jämföra hemförsäkringar från olika försäkringsbolag, då villkor och innehåll ofta skiljer sig åt. I dagens Göteborgs Posten finns en bra artikel där de olika försäkringsbolagen fått räkna på pris för en hemförsäkring som innehåller reseskydd, allriskförsäkring och lösöresbelopp på en miljon kronor. Den billigaste hemförsäkringen för GP:s tvårumslägenhet i Göteborg är ICA Försäkrings Plus hem.

› Läs om undersökningen
Kvinna på sighseeing utomlands
Nyheter 2017-09-20

ICA Försäkrings reseskydd topprankat i jämförelse

Svenskarna reser mer än någonsin. Därför är det kanske inte så förvånande att just försäkringsskador under resor har ökat till att hamna överst, eller näst överst, på listan över de största skadetyperna inom hemförsäkring, mätt i utbetalda ersättningar. Det betyder också att reseskyddet i hemförsäkringen blivit allt viktigare.

› Mer om jämförelsen