Jämför hemförsäkring

Visste du att du enkelt kan jämföra den hemförsäkring du har idag, med den du kan få hos oss? Prova Försäkringsutmanaren.

Hemförsäkring – jämför pris

Med Försäkringsutmanaren kan du jämföra det pris du betalar för din försäkring idag, med det pris du skulle betala för motsvarande försäkring hos oss. 

 

Jämför hemförsäkring villa

Har du en villahemförsäkring? Jämför den med vad du kan få hos oss. Logga in i Försäkringsutmanaren och välj att hämta information om din villaförsäkring från ditt försäkringsbolag, så visar vi en jämförelse av alla delar med vad du kan få i en husförsäkring hos oss.

När vi jämför villaförsäkringar utgår vi från Konsumenternas Försäkringsbyrås oberoende betygsättning på de olika delarna, till exempel brand- och vattenskador, översvämning, skadedjur och rättsskydd.

Jämför hemförsäkring bostadsrätt

Du kan förstås också göra en jämförelse av bostadsrättsförsäkring. Där visar vi en jämförelse mellan betygen för respektive del, till exempel bostadsrättstillägg, egendomsskydd utanför bostaden och reseskydd. Vill du sedan byta till vår hemförsäkring bostadsrätt ordnar du det direkt i tjänsten.

Jämför hemförsäkring hyresrätt

Bor du i hyresrätt kan du jämföra din försäkring med innehåll och pris i vår hemförsäkring för hyresrätt. Du får då en jämförelse av de jämförbara delar som ingår, till exempel reseskydd och allrisk. Du får också veta vilka delar som är unika med vår försäkring, och vilka tillägg du kan göra.

Så här jämför du din hemförsäkring med vad du får hos oss:

1. Hämta dina uppgifter automatiskt med BankID

Logga in säkert och enkelt, oavsett om du är kund hos oss eller inte. Välj sedan ditt nuvarande försäkringsbolag så hämtas uppgifterna om din försäkring direkt.

2. Jämför hemförsäkring – se vilken försäkring som är billigast och bäst

Nu ser du poängen och kan enkelt jämföra pris och innehåll. Vi använder poängsättningen från den oberoende jämförelsetjänsten Konsumenternas Försäkringsbyrå.

3. Var vår försäkring bättre? Vi hjälper dig med bytet

Vill du byta till vår hemförsäkring efter jämförelsen kan du göra det direkt i Försäkringsutmanaren.  Vi ser till att din gamla försäkring avslutas i samband med att den nya börjar gälla. 

Jämför och byt hemförsäkring

 

› Läs mer om hur du hittar den bästa hemförsäkringen