Nyhet! 10% rabatt för alla våra djurförsäkringskunder

Vi är glada att kunna dela med oss av nyheten: nu får alla våra djurförsäkringskunder 10% rabatt på ICAs egna djursortiment. Det innebär att du som har vår katt- eller hundförsäkring kan handla ICAs egna djurprodukter som foder, kattsand och tuggben för rabatterade priser –  i alla ICA-butiker, vid alla köp. Det här är vårt sätt att säga tack till er som väljer att försäkra era fyrfotade bästa vänner hos oss.

Hund står på baktassarna för att nå hundskålen med mat som står på köksbänken.

I ungefär var femte hushåll finns det en hund eller katt och husdjuren spelar en allt viktigare roll i våra liv. Men kostnaderna för att ha husdjur ökar med allt som ska till: Foder, tillbehör, försäkringar, preparat och mediciner. Därför vill vi göra det lite lättare för dig som har ditt djur försäkrat hos oss och handlar på ICA. 

För nästan ett år sen tog vi ett stort kliv framåt genom att lansera djurförsäkring i egen regi. Nu tar vi nästa kliv och stärker erbjudandet för våra husdjursägare inom ICA-familjen.  

– Det känns riktigt roligt att kunna erbjuda det här till våra kunder. ICA har ett bredd sortiment för både hund och katt och att vi kan ge rabatt som gäller oavsett var du handlar känns helt rätt. Vi är mer än bara försäkringar och det visar vi verkligen här, säger Tomas Wallner, ansvarig djurförsäkring.

Så enkelt är det:

  • Rabatten dras av automatiskt i kassan för dig som är stammis

  • Gäller för ICAs egna djursortiment

  • Har du hundförsäkring får du rabatt på hundprodukter och har du kattförsäkring får du rabatt på kattprodukter

  • Inga begränsningar. Njut av rabatten utan något maxtak.

För att få rabatten behöver du vara stammis och ha en gällande husdjursförsäkring hos oss. Är du inte redan stammis? Inga problem. Det är både enkelt och kostnadsfritt.

› Läs mer och bli stammis

Vit hund med lång, krullig päls gäspar stort.

Försäkring för din fyrfotade vän

Vår djurförsäkring för katt och hund är utan karenstid när du byter till oss. Dessutom ingår fria veterinärbesök på den digitala veterinärkliniken FirstVet.

Läs mer och köp djurförsäkring