Rosa Bandet – vi har ett resultat!

Under oktober månad kraftsamlade hela ICA för tjugonde året i rad för att bidra till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling. Vi vill tacka alla kunder som har varit med och bidragit genom att köpa vår olycksfallsförsäkring. Nedan presenterar vi resultatet både från oss och hela ICA-familjen.

ICA Försäkrings bidrag 2023

För varje såld olycksfallsförsäkring under oktober månad har vi på ICA Försäkring skänkt 150 kronor till Cancerfonden. Det har totalt genererat 111 750 kronor i bidrag till cancerforskningen.

– Vi är väldigt glada över att våra kunder återigen har slutit upp och varit med och bidragit till den livsviktiga cancerforskningen tillsammans med oss. Det här är tredje året som vi på ICA Försäkring är med och bidrar, och jag hoppas att vi har möjlighet att göra det många år framöver, säger Per Widemar, vd på ICA Försäkring.

Hela ICA-familjens bidrag

ICA är huvudpartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och har bidragit sedan 2003. Tillsammans har vi inom ICA och våra kunder bidragit med 51 miljoner kronor till årets insamling. Totalt fick Cancerfonden in 100 miljoner kronor till cancerforskningen.

Bidrag från ICA Bankens kunder

ICA Bankens kampanj gick ut på att skänka 100 kronor för varje nystartat fondsparande om minst 300 kronor per månad eller varje höjt befintligt månadssparande i fonder med 300 kronor. Det genererade totalt 40 300 kronor till Cancerfonden.

Utöver fondsparande har ICA Bankens kunder också kunna skänka valfri gåva genom en gåvoknapp i ICA Bankens app. Genom den har kunderna skänkt totalt 146 426 kronor.

Läs ICA Bankens tack till kunderna för deras bidrag