Husvagns­försäkring

Husvagnsförsäkring som ger dig som har en husvagn ett tryggare ägande.

Genom att klicka på "Beräkna pris" bekräftar jag att jag har haft möjlighet att ta del av ICA Försäkrings rutiner och villkor för behandling av personuppgifter.

En trygg försäkring för din husvagn

Känn dig trygg med en riktigt bra husvagnsförsäkring. Du väljer själv vad som ingår - halvförsäkring eller helförsäkring. På så sätt får du den bästa husvagnsförsäkringen som är anpassad efter dig och just dina behov.

Helförsäkring husvagn

Helförsäkring för husvagn är vårt bästa, mest omfattande skydd. Vill du känna dig riktigt säker på vägarna rekommenderar vi helförsäkring. Då ingår bland annat glasskada, rättsskydd och skada på grund av brand och stöld. Dessutom ingår vagnskada som kan ge ersättning om du till exempel backar på något eller om något ramlar ner på husvagnen.

Fuktskada på husvagn – så gäller din försäkring

Tecknar du vår helförsäkring ingår skydd för vattenläckage för fast monterad tank- eller ledningssystem. Och skulle du få skador på din husvagn och tvingas avbryta semestern i förtid kan du få ersättning för semesteravbrott.

Halvförsäkring husvagn

Om du väljer halvförsäkring för din husvagn får du ett riktigt bra grundskydd för bland annat glas, rättsskydd och skada på grund av brand och stöld.

Trafikförsäkring husvagn

Måste man försäkra sin husvagn? Det finns ingen trafikförsäkring att teckna för husvagn eftersom det är dragbilens trafikförsäkring som gäller om den skulle orsaka personskador eller skada någon annans egendom i en trafikolycka. Det finns med andra ord inget krav på försäkring av husvagnar. Vill du däremot skydda din husvagn, dina tillhörigheter eller få ersättning vid exempelvis brand, glasskada eller rättsskydd är en husvagnsförsäkring en väl värd investering för både dig och din husvagn.

Försäkring för husvagn – pris

Om du har frågor, vill veta mer exakt pris eller teckna försäkring för husvagn kontaktar du oss enkelt på 033-47 47 90, så hjälper vi dig.

Husvagnsförsäkring som kan ge extra ICA-bonus

Vi vill belöna dig som är en trogen ICA-kund! Du som är stammis på ICA får poäng på hela försäkringskostnaden.

 

Självrisker husvagnsförsäkring

Självrisken är den del av skadekostnaden som du själv får stå för vid varje skadetillfälle. Vid ersättning av en skada drar vi självrisken efter eventuella åldersavdrag men före eventuell nedsättning på grund av aktsamhetskrav.

Självrisken för vissa tilläggsförsäkringar kan skilja sig från grundsjälvrisk eller särskild självrisk. Vilken självrisk som gäller för en tilläggsförsäkring finner du i aktuellt avsnitt i villkoren för den specifika tilläggsförsäkringen.

Brand

1 200 kronor

Stöld

1 500 kronor

Glas

35 procent av skadekostnaden, minst 1 200 kronor

Rättsskydd

20 procent, minst 1 200 kronor

Ansvarsskydd

1 500 kronor

Vagnskada

1 500 kronor

Vattenläckage

1 500 kronor

Information om distans- och hemförsäljningslagen

För husvagnsförsäkringar som tecknas genom ett distansavtal finns möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar från det att försäkringen tecknats.

› Särskild information enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler

› Förhandsinformation avseende försäkringsdistribution och försäkringsförmedling

Försäkringsgivaren ICA Försäkring står under Finansinspektionens tillsyn.

Bilförsäkring

Bilförsäkring med fast pris

Med ICA Försäkrings bilförsäkring behåller du samma pris de första fem åren, så länge du är skadefri. Dessutom får du ett riktigt bra skydd för både dig och din bil.

› Läs mer om vår bilförsäkring

Vad sägs om att vi ringer dig?

Vi kan kontakta dig för en försäkringsgenomgång och se till att du är rätt försäkrad eller hjälpa dig att räkna fram ett pris på en ny försäkring.

› Fyll i dina kontaktuppgifter här