På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-02-07

Träffa veterinären online

Tre fria digitala veterinärbesök per år ingår
Tre fria digitala veterinärbesök per år ingår Tre digitala veterinärbesök hos den digitala veterinärkliniken FirstVet ingår per år

FirstVet kan ge dig rådgivning om

 Kräkningar och diarré

 Klåda och hudproblem

 Ögon- och öronproblem

 Hosta och nysningar

 Råd vid skador och olyckshändelser

När du köper en hund- eller kattförsäkring genom ICA Försäkring ingår tre fria digitala veterinärbesök per år i din försäkring. Men hur går egentligen ett besök till och vad kan man få hjälp med?

Skulle ditt husdjur bli sjukt eller kanske skada sig, kan det kännas tryggt att kunna kontakta en veterinär och få hjälp online. I vår hundförsäkring och kattförsäkring ingår det tre digitala veterinärbesök per år. Vi har ett samarbete med den digitala veterinärkliniken FirstVet som har generösa öppettider på både vardagar och helger.

Så här går ett digitalt veterinärbesök till

  1. Du skapar ett konto på FirstVet.com och svarar på några frågor om ditt husdjurs besvär. Sedan kan du boka en tid som passar dig för ett videomöte.
  2. Videomötet gör du via din mobil, surfplatta eller dator med webbkamera.
  3. Du kan då snabbt få svar på dina frågor och i många fall slipper du att åka till en djurklinik. Skulle du behöva åka till en klinik kan FirstVet hjälpa dig med en remiss dit.

Bra att tänka på

Om det är fara för ditt djurs liv, ska du alltid kontakta närmaste djursjukhus eller veterinär som har en akutmottagning.

Skaffa en djurförsäkring hos oss

Räkna och köp hundförsäkring

Mer om vår kattförsäkring

FirstVet kan ge dig rådgivning om

 Kräkningar och diarré

 Klåda och hudproblem

 Ögon- och öronproblem

 Hosta och nysningar

 Råd vid skador och olyckshändelser

Fler nyheter


ICA Försäkrings hundförsäkring får höga betyg av Konsumenternas Försäkringsbyrå
Djur 2017-03-17

Konsumenternas höga betyg till vår hundförsäkring

ICA Försäkrings hundförsäkring placerade sig bland de topprankade i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av försäkringar för hundar.

› Läs mer om jämförelsen av hundförsäkringar
Nu kan du köpa kattförsäkring hos ICA Försäkring
Djur 2017-02-08

Välj den bästa kattförsäkringen!

Med ICA Försäkrings kattförsäkring får du en prisvärd försäkring och precis som vår hundförsäkring har den ett omfattande innehåll redan från grunden.

› Läs mer om vår nya kattförsäkring
Hundförsäkring till bra pris finns nu hos ICA Försäkring
Djur 2017-02-03

Välj den bästa hundförsäkringen!

Vi utökar nu vårt försäkringsutbud med djurförsäkringar och först ut är vår hundförsäkring. Tanken med vår hundförsäkring är att ge dig och din pälskling ett prisvärt alternativ där du redan från början får ett omfattande innehåll.

› Läs mer om vår nya hundförsäkring