ICA Försäkring

  • Hjälp oss stötta Rosa Bandet

    Köper du en olycksfallsförsäkring hos oss under oktober ger vi 150 kronor i ICA-bonus till dig, och 150 kronor till Cancerfonden. Ta en rosa månad du också!

Artikelbild
Fordon 2021-10-19

Ecodriving – så kör du miljövänligare

Att bilkörning påverkar miljön och klimatet negativt, vet vi. Fordon som går på fossila bränslen släpper ut koldioxid, och är de största miljöbovarna på vägarna. Men även om du kör på el eller biogas finns det vits att köra sparsamt för att utnyttja energin maximalt. 

› Läs våra 7 tips för sparsam körning
Milla Leskinen, chefspsykolog på BlueCall.
Familj 2021-10-15

Samtalsterapeut online via BlueCall – så kan du få hjälp

Om du har en olycksfallsförsäkring hos oss har du möjlighet att få samtalsstöd via BlueCall – en app för digitala stödsamtal. Vi pratade med Milla Leskinen, chefspsykolog på BlueCall, om vad du som kund hos oss kan få hjälp med.

› Så fungerar samtalsstöd hos BlueCall
Elektronikförsäkring – barn spelar tv-spel
Hus och hem 2021-10-13

Elektronikförsäkring – behövs det?

Ofta när du handlar elektronikprylar i butik, får du frågan om du vill köpa till en försäkring. Elektronikförsäkring kan förstås ge ersättning om något skulle hända, men dina saker har ofta ett skydd även utan en separat produktförsäkring. 

› Läs om när en elektronikförsäkring kan vara onödig
Artikelbild
Nyheter 2021-10-01

Rosa Bandet 2021 – vi tar en rosa månad

Oktober är rosa för oss på ICA, och för många andra som vill uppmärksamma och stötta Cancerfondens viktiga kamp mot cancer. Vi på ICA Försäkring bidrar med 150 kronor för varje såld olycksfallsförsäkring under oktober.

› Läs mer om vad vi och övriga ICA gör
Stulen cykel
Fritid 2021-09-07

Stulen cykel? Så gör du

Fler och fler väljer att cykla till jobb, skola och fritidsaktiviteter.   Det är förstås positivt för både hälsan och miljön, men det har också gjort att antalet cykelstölder ökat de senaste åren. Cykelstöld är ett av de vanligaste egendomsbrotten. Så – vad gör du om du får din cykel stulen? Vi guidar dig.

› Stulen cykel – läs vår guide
Fler artiklar