ICA Försäkring

  • Köp olycksfallsförsäkring – få 250 kronor i bonus

    Passa på att köpa olycksfallsförsäkring till dig och familjen senast den 30 juni och få 250 kronor i extra bonus när du är stammis på ICA.

Hund i bakluckan på en bil.
Djur 2024-05-27

Hund i bil

Har du ofta en lurvig medpassagerare i bilen? Hund i bil är ett smidigt, ofta enkelt sätt att ta sig fram. Oavsett om du planerar på en längre resa eller om du kör ofta och korta sträckor har vi tipsen för dig som ofta åker bil med din pälskling. Dessutom har vi pratat med bilfantasten och djurvännen Isabell. Hon jobbar som affärsutvecklare inom bilhandeln och ett av hennes uppdrag är att hitta bra lösningar för bilkunder som också är djurägare.  

› Det här är bra att tänka på när du åker med hund i bil
Kvinna bredvid bil med öppen bagagelucka full av packning
Fordon 2024-05-14

Checklista för att bila utomlands

Det blir alltmer populärt att bila utomlands istället för att flyga. Restiden ökar givetvis men genom att bila blir också själva resan en del av upplevelsen. Det finns dock flera saker som kan vara bra att ha koll på i god tid innan du åker iväg. Vad gäller exempelvis för grönt kort, vägavgifter och miljözoner i Europa? Vi ger dig några tips på vägen för att minska risken för obehagliga överraskningar på bilresan.

› Bra att veta inför resan
Artikelbild
Hus och hem 2024-05-03

Inbrott hemma – vad gör man då?

Att drabbas av inbrott hemma eller i förrådet kan vara en traumatisk upplevelse. Det är inte lätt att hålla huvudet kallt och veta vad man ska göra, och i vilken ordning. Vi hjälper dig steg för steg genom processen.

› Läs om vad du ska göra efter ett inbrott
Cyklist med cykelhjälm
Fritid 2024-04-22

Guide – så väljer du rätt cykelhjälm

Vid en cykelolycka är det ofta huvudet som får ta största smällen. Har du på dig en hjälm när du cyklar minskar du risken att skadas allvarligt i en olycka med mer än hälften. Läs våra tips för att hitta rätt hjälm för just dig eller ditt barn!

› Tips när du ska köpa hjälm
Katt med nöjt ansiktsuttryck inbäddad i mjuk filt
Djur 2024-04-05

Köpa katt – vad är bra att tänka på?

Funderar du på att köpa eller adoptera en katt och undrar vad som egentligen gäller med vaccinering, id-märkning, registering och försäkring? Här går vi igenom det viktigaste du behöver veta när du skaffar katt eller kattunge.

› Läs mer
Fler artiklar