På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-02-08

Nu slår vi upp dörrarna till vår kattförsäkring

Nu kan du köpa kattförsäkring hos ICA Försäkring
Nu kan du köpa kattförsäkring hos ICA Försäkring

Mer om djurförsäkring

Vi kan nu meddela att möjligheten att försäkra din katt har öppnat. Med ICA Försäkrings kattförsäkring får du en prisvärd försäkring och precis som vår hundförsäkring har den ett omfattande innehåll redan från grunden.

De flesta katter inte är speciellt dyra i inköp och då tycker många inte att man behöver någon försäkring. Vi hoppas att ändra på den inställningen och att fler ska tycka det är värt att försäkra sin katt med vår prisvärda kattförsäkring. Om din katt skadar sig eller blir sjuk och du måste uppsöka veterinär, kan kostnaderna springa iväg ordentligt.

Vad är då det bästa med just vår kattförsäkring?

  • Omfattande innehåll till ett schysst pris
  • Fri flytträtt – du kan byta till oss från ett annat svenskt försäkringsbolag även om din katt varit skadad eller sjuk, bara den är återställd vid bytet
  • Karensfri – din katt är försäkrad från dag ett vid nyteckning
  • Tre fria digitala veterinärbesök hos FirstVet per år
  • Har du något av ICAs kort får du ICA-bonus på hela försäkringskostnaden

Vår kattförsäkring är enkel att förstå och lika enkel att köpa. Försäkringen har ett omfattande innehåll redan från grunden med få tillval för att du ska få en bra försäkring utan massa krångel.

Vill du ha hjälp med att köpa försäkringen kan du fylla i vårt formulär, så kommer en försäkringsrådgivare att kontakta dig inom 2 vardagar.

Räkna och köp kattförsäkring

Vi har hundförsäkringar också

Om du har en hund så är det möjligt att försäkra den hos oss också. Vår hundförsäkring är mycket prisvärd för de vanligaste hundarna och har ett bra grundskydd redan från start.

› Läs mer om vår hundförsäkring

Mer om djurförsäkring

Fler nyheter


ICA Försäkrings hundförsäkring får höga betyg av Konsumenternas Försäkringsbyrå
Djur 2017-03-17

Konsumenternas höga betyg till vår hundförsäkring

ICA Försäkrings hundförsäkring placerade sig bland de topprankade i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av försäkringar för hundar.

› Läs mer om jämförelsen av hundförsäkringar
Tre fria digitala veterinärbesök per år ingår
Djur 2017-02-07

Träffa veterinären digitalt

Om man köper en hundförsäkring eller kattförsäkring genom ICA Försäkring, ingår tre fria digitala veterinärbesök per år i din försäkring. Men hur går egentligen ett besök till och vad kan man få hjälp med?

› Så träffar du veterinären direkt från soffan
Hundförsäkring till bra pris finns nu hos ICA Försäkring
Djur 2017-02-03

Nu utmanar vi marknaden med vår hundförsäkring

Vi utökar nu vårt försäkringsutbud med djurförsäkringar och först ut är vår hundförsäkring. Tanken med vår hundförsäkring är att ge dig och din pälskling ett prisvärt alternativ där du redan från början får ett omfattande innehåll.

› Läs mer om vår nya hundförsäkring