På icaforsakring.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Jag förstår
2017-03-17

Konsumenternas höga betyg till vår hundförsäkring

ICA Försäkrings hundförsäkring får höga betyg av Konsumenternas Försäkringsbyrå
ICA Försäkrings hundförsäkring får höga betyg av Konsumenternas Försäkringsbyrå Vår hundförsäkring finns bland de topprankade i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse.

ICA Försäkrings hundförsäkring placerade sig bland de topprankade i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av försäkringar för hundar.

Konsumenternas Försäkringsbyrå är en organisation som ger privatpersoner en oberoende vägledning av produkter inom försäkringsbranschen.

När man nyligen presenterande en jämförelse av försäkringar för hundar, kvalade ICA Försäkrings hundförsäkring in bland de topprankade. Ser man till veterinärvårdsbeloppets storlek i jämförelsen, fick vår hundförsäkring höga betyg. 

- Det känns väldigt bra att vår produkt står sig väl i konkurrensen på marknaden av djurförsäkringar, säger Carl Farberger VD på ICA Försäkring.

Jämförelse av hundförsäkringar per den 17 mars 2017

Utdrag ur Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse av hundförsäkringar

Vill du titta på hela jämförelsen av försäkringar för hundar, besök Konsumenternas.se

Fler nyheter


Nu kan du köpa kattförsäkring hos ICA Försäkring
Djur 2017-02-08

Välj den bästa kattförsäkringen!

Med ICA Försäkrings kattförsäkring får du en prisvärd försäkring och precis som vår hundförsäkring har den ett omfattande innehåll redan från grunden.

› Läs mer om vår nya kattförsäkring
Tre fria digitala veterinärbesök per år ingår
Djur 2017-02-07

Träffa veterinären online

När du köper en hund- eller kattförsäkring genom ICA Försäkring ingår tre fria digitala veterinärbesök per år i din försäkring. Men hur går egentligen ett besök till och vad kan man få hjälp med?

› Så träffar du veterinären direkt från soffan
Hundförsäkring till bra pris finns nu hos ICA Försäkring
Djur 2017-02-03

Välj den bästa hundförsäkringen!

Vi utökar nu vårt försäkringsutbud med djurförsäkringar och först ut är vår hundförsäkring. Tanken med vår hundförsäkring är att ge dig och din pälskling ett prisvärt alternativ där du redan från början får ett omfattande innehåll.

› Läs mer om vår nya hundförsäkring