ICA Försäkring

 • Dags för en ny försäkring till din pälskling?


  Mellan den 8–30 april får du som köper vår
  djurförsäkring 400 kronor i extra bonus för varje hund
  och 250 kronor för varje katt du försäkrar.

  *) Bonusen betalas ut när försäkringen är betald och gällande. Erbjudandet gäller
  även om du väljer ett senare startdatum.

Katt med nöjt ansiktsuttryck inbäddad i mjuk filt
Djur 2024-04-05

Köpa katt – vad är bra att tänka på?

Funderar du på att köpa eller adoptera en katt och undrar vad som egentligen gäller med vaccinering, id-märkning, registering och försäkring? Här går vi igenom det viktigaste du behöver veta när du skaffar katt eller kattunge.

› Läs mer
Hundvalp i högt gräs
Djur 2024-03-21

Fästingar på hund och katt

Fästingar kan vara en riktig plåga för både dig som djurägare och ditt husdjur. Här får du veta mer om vilka sjukdomar de kan sprida till hund och katt och hur du kan minska risken för fästingbett. 

› Så förebygger du fästingbett
Person vid laptop
Fritid 2024-02-27

ID-kapning – när någon använder ditt personnummer

ID-kapning, eller identitetsstöld, kan leda till stora problem för den som drabbas – för att inte tala om det obehagliga i att någon annan använder dina uppgifter och utger sig för att vara du. Tyvärr är ID-kapning idag ett av Sveriges vanligaste brott, men även om bedragarna har blivit väldigt skickliga finns det några saker du kan göra för att minska risken att drabbas.

› Tips som skyddar dig
Båt vid brygga i sjö
Fritid 2024-02-27

Köpa båt – viktigt att tänka på

Drömmer du om att köpa båt? Oavsett om du ska köpa din första båt någonsin eller redan har ägt ett par båtar finns en del att hålla koll på när du ska göra båtaffärer. Ska du köpa en begagnad båt är det till exempel mycket viktigt att ni upprättar ett köpekontrakt. Här kan du läsa mer om det och andra tips när du ska köpa båt.

› Läs mer
Tjej och kille som packar upp flyttlådor sittandes på golvet
Hus och hem 2024-02-07

Hemförsäkring som sambo – hur fungerar det?

Ska du flytta ihop med någon? Stort grattis! När du ska bli sambo finns en hel del att hålla koll på, inte minst när det kommer till hemförsäkringen. Den skyddar både ditt hem, dina tillhörigheter och er som personer när ni till exempel är ute och reser. Läs mer nedan om vad du ska tänka på med hemförsäkringen när du blir sambo.

› Läs mer
Fler artiklar