Frågor och svar

Om ICA Försäkring

Varför ICA Försäkring?

Svar:

ICA Försäkring är en uppstickare på försäkringsmarknaden och vi vill utmana de stora bolagen så du ska få bättre försäkringar för dina pengar. Vi vill förnya och förändra branschen på många olika sätt, bland annat modernisera hur man köper försäkringar och hur du som kund upplever försäkringen under året.

Att vi är en del av ICA gör oss till ett tryggt val, och vi kommer se till att vara det bästa försäkringsbolaget för ICAs kunder. Bland annat får du ICA-bonus på din försäkring på samma sätt som när du köper mjölk.

Hur funkar det med ICA stammispoäng på försäkringar?

Svar:

Du får stammispoäng på försäkringskostnaden, precis som när du handlar på ICA.

Det betyder att om din försäkring kostar 1 000 kronor, får du också 1 000 poäng. Poängen delas ut i takt med att du betalar din försäkring.

Betalar du försäkringen årsvis får du poängen en gång per år. Betalar du försäkringen månadsvis får du också poängen månadsvis.

Får jag rabatt på försäkring om jag samlar flera försäkringar hos er?

Svar:

Vi använder oss inte av några samlingsrabatter utan erbjuder alltid vårt bästa möjliga pris direkt. Du får också stammispoäng på försäkringskostnaden, precis som när du handlar på ICA.

Jag har oregistrerade stammispoäng, vad ska jag göra?

Svar:

Stammispoängen registreras månaden efter vi har registrerat din betalning. Ser du inte poängen i din sammanställning eller har andra frågor som rör dina poäng eller din bonus, är du alltid välkommen att höra av dig till oss på 033-47 47 90, vardagar 08.00–17.30.