Hem­försäkring för alla typer av boenden

Topprankad hos Konsumenternas Försäkringsbyrå
Extra bra reseskydd i 60 dagar
Drulle ingår alltid!

Med våra hemförsäkringar får du schyssta priser och ett omfattande skydd för ditt hem och dina saker. Teckna hemförsäkring hyresrätt, bostadsrättsförsäkring, husförsäkring eller hemförsäkring student. Drulleförsäkring och ett bra reseskydd utan extra kostnad ingår. Du kan också få upp till 5 000 kr i presentkort på ICA om kylen eller frysen går sönder. I vår försäkring för fritidshus ingår till exempel allrisk för byggnaden och saneringsförsäkring. Du som är stammis på ICA får också poäng på hela försäkringskostnaden. Har du dessutom fler försäkringar kan du få upp till 500 kronor i extra bonus utbetald i januari, varje år. Läs mer om hur det funkar.

Just nu! 500 kronor i extra bonus när du köper en försäkring

Skaffa valfri försäkring (exklusive bil-, rese- och gravidförsäkring) senast den 29 mars, och få 500 kronor ibil- och hemförsäkringsboxar extra ICA-bonus för varje försäkring i upp till tre köp. Det innebär att du kan få hela 1500 kronor i extra ICA-bonus, härligt va? Startdatum väljer du själv.

* Erbjudandet gäller vid köp av valfri försäkring förutom bil-, rese- och gravidförsäkring t o m 29/3 2023. Max 3 försäkringar per hushåll. Bonus laddas efter att försäkringen är gällande och betald.

Hemförsäkring bostadsrätt

- Upp till 5 000 kr i presentkort på ICA om kyl/frys går sönder.

Hemförsäkring hyresrätt

- Hemförsäkring som kan ge stammispoäng på ICA.

Husförsäkring

- Extra långt reseskydd i vår hem- och husförsäkring.

 

Fritidshus­­försäkring

- Med vår försäkring kan du slappna av i hängmattan.

Studenthem­försäkring

- Kostar inte mycket, men är guld värd om något händer.

Bolåneskydd

- Hjälper dig och dina anhöriga när du som mest behöver det

ICAs hemförsäkring får bra betyg

I Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse får ICAs Hemförsäkring Plus högt betyg, särskilt reseskyddet och delarna inbrott, stöld, brand- och vattenskada. I Göteborgs Postens undersökning fick olika försäkringsbolag räkna på pris för en hemförsäkring med reseskydd, allriskförsäkring och lösöresbelopp på en miljon kronor. Den billigaste hemförsäkringen för GP:s tvårumslägenhet i Göteborg blev ICA Försäkrings Hemförsäkring Plus.

Vad ingår i en hemförsäkring? Hos oss ingår alltid drulle och reseförsäkring. Hemförsäkringen täcker mycket och du får ett omfattande skydd för att du ska känna dig trygg. Skaffa hemförsäkringen för dig idag!

Pluspaketet – för en ännu tryggare hemförsäkring

Med vårt pluspaket får du tilläggen Hem Plus och Rese Plus. Pluspaketet kan köpas till alla ICAs hemförsäkringar.

Hem Plus fördubblar maxersättningen till 200 000 kr för de saker du har med dig utanför din bostad, till exempel när familjen är på resa eller i sommarstugan. Dessutom sänks självrisken med 1 200 kr vid brand eller inbrott hemma. Det ingår också ett elektronikskydd som minskar självrisken och åldersavdraget för din fasta elektronik, som exempelvis tvättmaskin eller tv.

Rese Plus innehåller avbeställningsskydd och och kan ge ersättningsresa om du eller en medförsäkrad till exempel råkar ut för en skada eller akut sjukdom. Du kan också få ersättning om du behöver ligga på sjukhus eller om hemresan blir försenad. Med Rese Plus slipper du alla självrisker inom reseskyddet.